Skip to main content

Despre mine

Am fost intotdeauna fascinata de oameni

Am fost intotdeauna fascinata de oameni, de modul in care actionam si interactionam singuri, unul cu celalalt, sau in diferite medii de viata. Am fost consultant in lactatie si m-am transformat in coach de Intarcare Magica si alte magii!

Am inceput aceasta aventura acum 11 ani cand, intr-o perioada in care bifasem toate „casutele importante” din viata mea de adult, m-am pomenit cu o boala autoimuna – pe care mi s-a spus ca o voi purta cu mine toata viata! Acesta a fost primul declansator care m-a facut sa caut raspunsuri – de ce mi se intampla asta tocmai mie?

Apoi, fiul meu s-a nascut si m-am trezit cu adevarat la viata! Mi-am dat seama ca nu sunt cine credeam si ca fericirea nu este un concept abstract in afara mea. Am decis ca merit sa fiu fericita si am pornit intr-o lunga cautare a vocii mele interioare, pentru a descoperi cine sunt cu adevarat.

about me
cercuri
about me
Mai sunt inca lucruri de descoperit

A fost si este o calatorie minunata, iar privind in urma, nu as schimba nimic. Fiecare persoana cunoscuta pe parcurs si fiecare eveniment prin care am trecut m-au antrenat pentru urmatorul nivel.

Mai sunt inca lucruri de descoperit, desi am reusit sa ajung intr-o pozitie din care ii pot ajuta si pe altii. Imi doresc sa creez un spatiu sigur pentru ca cei din jurul meu sa se vada si sa isi vada frumusetea sufletului si potentialul enorm care vine la pachet cu asta, indiferent de ce au fost sau au facut inainte.

Si bineinteles ca nu ma opresc aici! Sunt multe alte tranzitii pe care le sustin in mine si in ceilalti – de la parenting pentru adulti ( #oamenimari) la reconversie profesionala, la gasirea drumului inapoi la tine insuti ca persoana/partener/parinte.

Ce cauti te cauta deja!