Skip to main content

Politica de livrare comanda

Serviciile si produsele disponibile pe sectiunea SHOP  www.gabrielaungurelu.com sunt livrate, imediat dupa confirmarea platii, in doua formate:

  1. Pachetele de training tip video coaching se livreaza in format electronic, prin confirmare prin e-mail si apoi acces la linkul trainingului video rezervat. Vide-oul poate fi apoi urmarit ori de cate ori doreste beneficiarul.
  2. Sesiunile de coaching 1 la 1 sau cele de grup se livreaza dupa confirmarea platii si se stabilesc de comun acord daca se realizeaza prin telefon, video Messenger.
  3. Veti primi un e-mail de confirmare a rezervarii serviciilor de coaching si in un interval orar de 8- 24h veti fi contactat pentru a stabili detalii concrete pentru partea de contractare si program de organizare a sedintelor de coaching.
  4. In cazul programelor cu plata lunara, materialele vor fi primate pe masur ace plata se confirma pentru modulul care urmeaza.

Plata in avans, anulare si alte detalii importante

Efectuand o comanda pe site-ul www.gabrielaungurelu.com, acceptati ai sunteti de acord cu politica de anulare si neprezentare/neparticipare in cazul rezervarii unui training sau sedinta de coaching.

Toate serviciile disponibile in sectiunea shop www.gabrielaungurelu.com se platesc in avans sau in plati lunare, dupa caz.

Politica generală de anulare şi neprezentare este disponibilă pe Platforma noastra, la sectiunea Termeni si Conditii. Va rugăm sa retineti caă anumite preturi sau oferte speciale nu sunt eligibile pentru anulare sau modificare. Anumite servicii nu pot fi anulate sau sunt purtatoare de anumite taxe care nu pot fi returnate. Va rugam sa verificati cu atentie detaliile rezervarii produsului sau serviciului pe care l-ati ales pentru a vedea daca exista asemenea conditii, inainte de efectuarea rezervarii

Plati intarziate, banca incorecta, detalii gresite ale cardului de credit sau de debit, carduri de credit/debit invalide sau fonduri insuficiente sunt pe riscul si in contul dumneavoastra, si nu veti avea dreptul la nicio rambursare a oricarei sume (nerambursabile) platite in avans, cu excepţia cazului in care Furnizorul SC Gabiro Coaching SRL este de acord cu sau permite acest aspect prin acord scris sau confirmare pe e-mail prin politica sa de plata (in avans) sau anulare.

Daca doriti sa revedeti, modificati sau anulati rezervarea unui serviciu din sectiunea Shop, va rugam sa intrerupeti sau anulati procesul de pre-achizite sau sa trimiteti, in termen de maxim 12h de la lansarea comenzii, e-mailul de cerere de anulare a serviciului comandat la info@gabrielaungurelu.com

Pentru detalii suplimentare puteti  trimiteti intrebarile dvs la email echipa SC Gabiro Coaching SRL (date  disponibile la sectiunea Contact) si va putem ajuta daca aveti nevoie sa informatii suplimentare legate de serviciile oferite prin site-ul www.gabrielaungurelu.com.