Cât costă?

cat-costa

Am fost întotdeauna fascinată de oameni, de modul în care acționăm și interacționăm singuri, unul cu celălalt, sau în diferite medii de viață. Am fost consultant în lactație si m-am transformat în coach de Înţărcare Magică şi alte magii!

Am început această aventură acum 11 ani când, într-o perioadă în care bifasem toate „căsuțele importante” din viața mea de adult, m-am pomenit cu o boală autoimună – pe care mi s-a spus că o voi purta cu mine toată viaţa! Acesta a fost primul declanșator care m-a făcut să caut răspunsuri – de ce mi se întâmpla asta tocmai mie?

Apoi, fiul meu s-a născut şi m-am trezit cu adevărat la viaţă! Mi-am dat seama că nu sunt cine credeam și că fericirea nu este un concept abstract în afara mea. Am decis că merit să fiu fericită şi am pornit într-o lungă căutare a vocii mele interioare, pentru a descoperi cine sunt cu adevărat

A fost şi este o călătorie minunată, iar privind în urmă, nu aș schimba nimic. Fiecare persoană cunoscută pe parcurs şi fiecare eveniment prin care am trecut m-au antrenat pentru următorul nivel.

Mai sunt încă lucruri de descoperit, deși am reușit să ajung într-o poziţie din care îi pot ajuta şi pe alţii. Îmi doresc să creez un spațiu sigur pentru ca cei din jurul meu să se vadă şi să îşi vadă frumuseţea sufletului şi potenţialul enorm care vine la pachet cu asta, indiferent de ce au fost sau au făcut înainte.

Şi bineînţeles că nu mă opresc aici! Sunt multe alte tranziții pe care le susţin în mine şi în ceilalţi – de la parenting pentru adulţi ( #oamenimari) la reconversie profesională, la găsirea drumului înapoi la tine însuți ca persoană/partener/părinte.

cat-costa
gabriela_ungurelu_profile