Skip to main content

Transformarea oamenilor mari si a mamelor zane.

gaby
cercuri

Intra in lumea transformata de mine

Gaseste-ti inspiratia in povestile de succes ale oamenilor care au trecut prin cursurile mele.

Ana

There’s staying on the trail and then there’s taking the “alternative” route.

Camelia

Check out Kevin treck some of the most intense courses in all of the Salient area.

Isabela

O descriere foarte detaliata a experientei Isabelei in Oameni Mari pe parcursul celor 6 luni din programul Oameni mari. Sa va fie spre folos!

cercuri

Gabriela este într-adevăr o zana! Pe Gabriela am cunoscut-o in 2018. Cu ajutorul ei am înțărcat fetița într-un mod blând atat pentru mine cat si pentru cea mica! Mi-a placut atat de mult energia ei incat am hotărât sa o urmez in primul program Oameni Mari.
M-a ajutat enorm sa imi schimb viziunea asupra vieții si sa imi îmbunătățesc relația cu mine, cu oamenii din jurul meu si nu numai.
Ii sunt recunoscătoare si ii mulțumesc ca mi-a fost tovaras de drum si îndrumător! 🧚🏼‍♀️❤️🙏🏻

Andreea Mihaela Diaconu

Ma tot tin de ceva timp sa scriu cateva lucruri despre experienta noastra cu Gabi dar parca nu gasesc suficiente cuvinte😁.
Tot ce pot spune este ca o recomand din tot sufletul daca va doriti sa intarcati bland, fara frici si sentimente de vinovatie. Gabi va va insoti in tot procesul de intarcare, pentru ca ea ne invata un proces si nu o metoda. Eu am fost destul de sceptica dar am zis ca nu am nimic de pierdut iar rezultatul m-a uimit si pe mine😁🥰. Nu imi doream sa intarc de azi pe maine ci doar sa nu existe lacrimi, suferinte si traume iar, la final, asa a si fost.
Multumesc, Gabi! Chiar esti o zana cu o bagheta magica!❤️🧚🏻

Simona Cioriceanu

Zana draga, cu ajutorul tau am reusit sa imi intarc copilasul de 2 ani si 11 luni. Nu credeam ca e posibil sa intarci atat de frumos si implinitor,iar copilul sa accepte atat de usor intarcarea, fara sa planga cand vede titi,ci dimpotriva sa vina sa-i dea pupic inca din prima zi de intarcare. E o minune! Exact cum spuneai si tu,pe langa intarcare,m-am ales cu un super bonus,am scapat de multe frici si sunt cu totul alt om. Iti multumesc ca ai fost alaturi de mine de la inceputul intarcarii si pana la sf.perioadei de adaptare. Te recomand cu drag tuturor mamicilor care vor sa intarce, sa te aleaga fara nicio ezitare si sa nu faca acest pas singure. 🤗🤗🤗

Nu am cuvinte sa ii multumesc Gabrielei pentru tot ceea ce a făcut pentru noi! Îți multumesc și pe aceasta cale ca ai apărut in viața mea! Am reușit sa intarc fără plânsete, fără suferința de nici o parte, totul s-a întâmplat firesc și minunat! A fost o călătorie mai lunga pentru noi, depinde de fiecare, dar a meritat cu siguranta. Nu-mi vine sa cred ca de doua zile dorm neîntrerupt, de la un copil care se trezea de 100000 de ori pe noapte. Nici nu știu exact când s-a întâmplat, dar totul a fost foarte firesc! Te iubim zâna ♥️

Ana Anoula
Bianca
Maria Kramer
Alina Ileri
Iulia Elena
Catrinel Iordan
cercuri

Sofia

Am avut programul “Oameni Mari” pe wishboard timp de un an de zile. Imi doream foarte mult sa lucrez cu mine, sa fac ceva pentru mine dupa un concediu de maternitate, dupa intoarcerea la job. Simteam ca am nevoie sa fac ceva doar pentru sufletul meu, sa lucrez la dezvoltarea mea personala.

Camelia

Check out Kevin treck some of the most intense courses in all of the Salient area.

Check out Kevin treck some of the most intense courses in all of the Salient area.

Check out Kevin treck some of the most intense courses in all of the Salient area.

Isabela

O descriere foarte detaliata a experientei Isabelei in Oameni Mari pe parcursul celor 6 luni din programul Oameni mari. Sa va fie spre folos!

O descriere foarte detaliata a experientei Isabelei in Oameni Mari pe parcursul celor 6 luni di programul Oameni mari. Sa va fie spre folos!

cercuri

Am reușit să o intarc pe fetița mea de 2 ani atât de lin și FRUMOS! O alaptam de 3 ori pe zi, cu toate că nu era mult, atașamentul față de alaptare era intens. Am făcut temele, în special mult EFT. Într - o dimineața, am simțit ca e momentul să audă frazele. I le-am spus, imediat după s-a oprit din plâns. Am ținut-o în brațe în fiecare dimineață (ea era ff atașată de alăptarea de dimineață), iar după vreo 5 zile nu a mai cerut deloc titi. Nu a fost cu plansete multe, doar o maraiala, "proba de microfon", cum zice Gabriela. De atunci suntem mult mai apropiate una de alta, ne conectam mult mai ușor. Așa ar trebui să fie orice intarcare :lina, cu dragoste și determinare. Îți mulțumim, Gabriela, că ne-ai ajutat cu lucrurile astea minunate!

Adina PașcaNeurologist at Spitalul De Urgenta Petrosani

Am avut parte de o intarcare asa cum am visat. Copilul avea 3 ani si 4 luni cand am inceput procesul si parea imposibil sa reusesc. Am facut temele, asa cum scrie "la carte". Desi eram oarecum sceptica la inceput, mi-am dorit foarte mult sa reusec o intarcare fara plans, fara tras, fara suferinte de nicio parte, asa ca am inceput sa fac ce mi-a spus Gabi. Si am incheiat frumos, linistit. Ii multumesc lui Gabi pentru tot sprijinul si pentru ca, alaturi de ea, am bifat in sufletul meu cea mai mare realizare a mea, de cand sunt mama: intarcarea blanda. 🙏❤

Mary TudorWorks at Raiffeisen Bank

Recomand din suflet! Toate mamele care vor sa își intarce copiii ar trebui sa vadă filmuletele ei, eu am găsit acolo răspunsuri și am înțeles ce am de făcut. Am intarcat băiețelul bland și nu pot decât sa ii fiu recunoscătoare pentru informații. Multumesc Gabi ❤🌹🥰 Ai făcut o mamica și un copil fericiti, care își vor aduce aminte cu drag de aceasta perioada 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

Ramona Mihaela Balasoiu

Metodele Gabrielei dau roade 🙂 Procesul de intarcare a fost unul blând și sincer. O recomand cu toată inima!

Flory Tircolea